Verrassend hout

 Houtkunst en dergelijke

 

 

Hout, het meest veelzijdige stukje natuur.  

Hout is een veelzijdig materiaal. Naast natuurlijke wandelstokken maakt Crea Natura dan ook regelmatig verrassende houtproducten van stokken uit de natuur. Ruwe stokken worden omgetoverd tot unieke kunstwerken. Maar ook originele houten wenskaarten of eigentijdse talking sticks behoren tot het assortiment. 

Laat u verrassen door de natuur! 

 


 


 Houtkunst


Als stokkenkunstenaar ben ik regelmatig ergens in de natuur te vinden. Al wandelend zie ik vaak de mooiste kunstwerken in bomen, takken en stronken. Half vergane takken, holle boomstammen, warrelknoesten, het zijn vaak prachtige kunstwerken gemaakt door de natuur. 

 

  

 

 

Veel van deze 'kunstwerken' worden vereeuwigd op de foto. Maar soms weet ik de hand te leggen op een bijzonder stukken hout. Het zijn vaak juist de stukken hout 'die nergens voor deugen' die uitnodigen tot het maken van een mooi kunstwerk. Vaak vanuit een achterliggende gedachte die mij al een poosje bezig houd. Dit levert bijzondere kunstwerken op die wel één ding gemeen hebben. De natuur is er altijd in terug te zien.

 

In het fotoalbum kunt u foto's zien van enkele kunstwerken uit de natuur. 

 

 

Talking stick

 

Eigentijdse talking sticks
Op zoek naar een talking stick voor je organisatie, bedrijf of school? Crea Natura maakt eigentijdse talking sticks op maat.

De talking stick neemt in steeds meer vergaderingen en coachingstrajecten een belangrijke plek in. De talking stick is een stok die in een gesprek wordt doorgegeven waarbij alleen degene die de stok vast heeft aan het woord is. Net zolang tot deze persoon zich begrepen voelt. Het gebruik van een talking stick leidt dan ook tot veel meer begrip en effectievere vergaderingen.
De bekende managementschrijver Stephen Covey gebruikt de talkking veelvuldig in zijn gesprekken. "Het gaat erom dat de persoon die spreekt zich begrepen voelt " zegt hij erover. "Door het gebruiken van een talking stick in een gesprek komen er meer alternatieve oplossingen en gaat het gesprek van verdedigend naar creatief ", aldus Covey.

 

Professionele talking sticks
Het principe van een talking stick is heel eenvoudig en kan met elke willekeurige stok of zelfs met een stift of pen uitgevoerd worden. Een talking stick waar de nodige aandacht aan is besteed trekt echter de nodige aandacht en heeft een proffesionele uitstraling. Crea Natura maakt talking sticks van stokken met unieke en excentrieke vormen. Bewerkt door middel van pyrografie en afgewerkt met hoogwaardige oliën is een talking stick van Crea Natura een in het oog springend kunstwerk. Het is tevens mogelijk het logo van uw bedrijf of een passende spreuk in de talking stick te graveren.

 

In het fotoalbum staan diverse talking sticks te koop. Wilt u een talking stick op maat of meerdere talking sticks als relatiegeschenk? Neem dan vrijblijvend contact op voor een passende offerte.