Exposities

 

Exposities

Wandelstokken met een verhaal gezocht
Doneer uw wandelstok

U kent ze wel. Die wandelstok die altijd meeging op vakantie. Waar je eindeloze tochten mee maakte. Die wandelstok waarmee je een pelgrimstocht maakte. Die wandelstok waar elke keer zo’n schildje op getimmerd werd. Bij het zien van zo’n wandelstok komen de herinneringen boven drijven en gaan verhalen leven. 

Toch verdwijnt met regelmaat zo’n unieke wandelstok in een stoffig hoekje. En daarmee raken ook de verhalen rondom de stok in de vergetelheid. En hoe jammer, na verloop van tijd weet niemand meer het verhaal van de wandelstok.

Crea Natura is daarom begonnen met het verzamelen van wandelstokken met een verhaal. Het doel? De verhalen van mensen en wandelstokken laten voortleven. Hoe? Door middel van het organiseren van exposities en tentoonstellingen. De ultieme droom? Een interactief stokken museum. Exposities, workshops, wandelstok wandelingen, verhalenvertellers, open werkplaats en expertisecentrum in één.

Heeft u zo’n unieke wandelstok met een verhaal? En wilt de verhalen en de wandelstok laten voortleven en delen met anderen? Dan kunt u de wandelstok(ken) doneren aan Crea Natura. Ze zijn van harte welkom!

Enthousiast? Crea Natura is op zoek naar locaties waar exposities georganiseerd kunnen worden. Weet u iets of staat u open voor een samenwerking? Neem dan contact op. 


 

Veel gestelde vragen

Ik wil een wandelstok doneren. Hoe doe ik dat?
Neem contact op met Crea Natura. En stuur indien mogelijk een foto en het ‘verhaal’ van de wandelstok mee. Crea Natura komt vervolgens (Indien mogelijk) de wandelstok persoonlijk bij u halen.

 

 Ik woon nogal ver weg. Komt u de wandelstok halen?
De wandelstok persoonlijk halen heeft de voorkeur. Soms is de afstand echter te groot. Dan kan de wandelstok verstuurd worden.

 

 Is er al een expostie die ik kan bezoeken?
Crea Natura doet met regelmaat mee met kunstinitatieven, kunstroutes en dergelijke. Een wandelstokexpositie is er echter nog niet. Mocht u een locatie hebben, willen samenwerken of iets weten neem dan contact op. Volg Crea Natura op facebook, Instagram of Twitter om de ontwikkelingen te volgen.

Koopt Crea Natura wandelstokken op?
Nee. Crea Natura koopt geen wandelstokken op. Het is geen curiosa verzameling. Het gaat om de emotionele waarde en het verhaal daarbij. Zelfgemaakte stokken met herrineringen en anekdotes zijn de mooiste wandelstokken. 

 

  Wordt mijn naam vermeld als ik de wandelstok doneer?
Ja. Bij een expositie gaat het om het verhaal van de eigenaar. Indien mogelijk met foto.

 


Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑