recensies

Recensies

 

Het kopen van een wandelstok is voor menigeen het begin van een groot avontuur, misschien wel een lang gekoesterde wens. De een begint aan een pelgrimsreis, de ander maakt een wandelvakantie of is natuurfotograaf, weer een ander maakt een theatershow of begint een hondenuitlaatservice,  Wandelbegeiders, bergwandelaars, wandelcoaches, LAW wandelaars en vele anderen wandelen graag met een natuurlijke wandelstok. De Wandelstokken van Crea Natura worden op vele manieren gebruikt en zijn inmiddels in heel Europa (en soms zelfs daarbuiten) te vinden. 

Het mooie aan deze wandelstokken is het verhaal dat ze kunnen vertellen. Het begon bij de aanschaf van een natuurlijke wandelstok. Sinsdien heeft het vele wegen gezien. ontmoetingen gehad, avonturen, grappige voorvallen beleefd. Overal was het getuige van. Hieronder vindt u de verhalen van reizigers en hun wandelstok.
ik wens u veel leesplezier.

Heeft u ook een mooi verhaal,een leuke ervaring of wilt u gewoon iets vertellen over uw wandelstok of pelgrimsstaf? Klim in uw wandelstok/pen en mail mij uw verhaal.

 

 

Crea Natura in de media

 

Een mooie  uitzending over de wandelstokken van Crea Natura bij SBS6 in het programma ‘Heel Holland handelt. ‘

 


 

Wandelen in het Mecsekgebergte

Mijn vrouw vond het iets overdreven: honderden kilometers rijden voor een wandelstok.Maar als gediplomeerd wandelbegeleider vond ik een professionele wandelstok een must. Ik heb de wandelstok van Crea natura goed kunnen gebruiken tijdens onze wandelingen in het Mecsek gebergte in Hongarije. Hier organiseren wij volledig verzorgde wandelvakanties. Al onze gasten wandelen inmiddels op ons advies met een wandelstok. Niet alleen om op te steunen, mee te wandelen, maar ook om je een pad te banen door overwoekerde paden, te hoog groeiende bramen te bereiken en je te verdedigen tegen plotseling op het pad staande zwijnen. Ook al schrikken die meer van jou dan jij van hun, een goede stok in je hand geeft een veilig gevoel.

 

 

 

 

 

 

 

Ron en Leny Keeman, www.wandelvakantiehongarije.nl

 


 

Te voet naar Santiago de compostela

Onlangs maakte ik een pelgrimsreis naar Santiago de Compostela
Inmiddels ben ik al
weer 1,5 maand thuis na een fantastische ervaring. Ik heb genoten van het wandelen, de natuur, de ontmoetingen en de vrijheid. 2500 km in de benen en 5 maanden onderweg geweest. Een onderneming om nooit meer te vergeten. Ik was erg blij met
mijn pelgrimsstaf van Crea Natura.
Het voelde als een soort van derde been.

Trees Van Kempen.

 


 

Een wandelstok als cadeau

Wat is de wandelstok super geworden zeg!
Ik ben er ontzettend blij mee.Deze stok past zo goed bij degene aan wie ik hem ga geven.Ik weet zeker dat ze er onwijs blij mee zal zijn.Beter kan gewoon niet! 

Marga

 

Kinderworkshop

De Leerlingen van drie groepen op de Eben Haëzerschool in Barneveld kregen een workshop avonturenstokken maken.

Review van juf de Korte van groep 6a: Zelf was ik super enthousiast,
zeker toen Rogier begon met het stukje geschiedenis en activeren van voorkennis. De kinderen wisten veel op te noemen en de ‘stok’ begon te leven, voordat we ermee aan de slag waren gegaan. Hij nam prachtige stokken mee, waardoor hij het enthousiasme erg aanwakkerde. Daarnaast vertelde Rogier er heel leuk over, de kinderen waren geboeid en stelde leuke vragen, waaruit je kon merken dat ze heel geïnteresseerd waren. Toen we naar buiten gingen om aan de slag te gaan kwamen de kinderen echt los. Heerlijk de stok bewerken en schuren, zelf eentje kiezen die bij jou past, kortom: echt allemaal blije gezichten. Ze zien erg uit naar de volgende les, als het versieren en branden van patroontjes begint. Sommigen hadden al hele verhalen wat ze met de stok gingen doen. Van een simpele stok is het nu een échte avonturenstok geworden!

Reacties van kinderen: Heel leuk om te doen, het schuren maakte de stok heel mooi. Het branden van de stok heb ik veel zin in! / Ik vond vooral het patronen in de stok maken heel leuk, ook hoe meneer Vogelzang vertelde hoe hij de stokken maakte vond ik superleuk! / Ik vond het leuk en als je het schuurt en versierd komt er ook een heel leuk resultaat uit! / Het figuren maken in de stok vond ik leuk om te doen, het afmaken van de stok door te branden en versieren heb ik veel zin in. / Ik heb hele mooie figuren erin gemaakt en ik denk dat de stok heel mooi wordt. / We hebben deze les figuren in de stok gemaakt en de volgende les gaan we de stok versieren. Ik vind het leuk omdat het echt wat anders is dan anders!

Na drie lessen vertelt de leerkracht:  De stokken zijn prachtig geworden. De kinderen vonden het ontzettend jammer dat dit de laatste les was, maar sommigen hadden ook al ideetjes hoe ze thuis verder konden gaan. Leuk om te zien dat elke stok ook veel vertelt over het kind zelf. , het werd dan ook steeds meer hun stok. De kraaltjes en veertjes maakten de stokken helemaal af. De stokken gingen met trotse gezichten mee naar huis om te showen aan het thuisfront. Een bijzonder geslaagde lessenserie. 

 

 

Vertrouwd

Na mijn bezoek aan Crea Natura ben ik vanmiddag direct bij het Leesten (buurt van Apeldoorn), gaan wandelen. De wandelstok voelde direct vertrouwd.
Ben erg blij, dank je wel.

Katharina

 

 Verhalenverteller

Melanie van de Peut is verhalenverteller. Geinspireerd door het beroemde boek ‘Alleen op de wereld ‘ begon zij als verhalendocent. Een wandelstaf van Crea Natura Kwam daarbij goed van pas. Op haar website vertelt zij enthousiast over haar werk.
www.stafenzo.nl

 

 


 

Sprakeloos

Ik heb zojuist de wandelstok ontvangen en uitgepakt, die was goed verpakt.
De wandelstok is waanzinnig mooi ik was sprakeloos. Ik had wel een foto gezien maar in werkelijkheid ziet hij er geweldig uit. Ook de psalm in het Nederlands is geweldig. Heel mooi gedaan.
Dank je wel voor de snelle service, ik ga de stok met plezier gebruiken.


Joke

 

 


 

Pelgrimstocht

Inmiddels ben ik alweer even terug van de Camino en ik heb ontzettend genoten, wat een avontuur! Ik ben nog steeds erg blij met de wandelstok die ik bij Crea Natura heb gekocht vlak voor mijn vertrek.

Rianne

 

 

 


 

Ook de kerstman wist Crea Natura te vinden voor een prachtige kerstmanstaf.

Deze kerstman en z’n team zijn te huur via Total4kids

 

 


 

Het verdronken land

 

We waren erg blij met de wandelstokken van Crea Natura tijdens een prachtige wandeling door het Verdronken land in Nieuw namen. Het waren erg fijne wandelstokken.

Jan en Marianne

 

 

 

 


 

Workshop

 

Dag Rogier
Ik heb met veel plezier je workshop gevolgd over het maken van je eigen wandelstok.

Het heeft me enthousiast gemaakt en wilde mijn stok verder afmaken.
Ik heb daarvoor een pyrografieset aangeschaft en ben begonnen.

Met het eindresultaat ben ik zeer tevreden en wil het resultaat graag met je delen.
Mijn hartelijke dank dat je mij zo enthousiast heb weten te maken.

Rob

 

 

 

 

 


 

 

Via Tolosana

 

Hoi Rogier
Vorig jaar liep ik 546 km met ‘jouw’ staf. Prachtig, een ondersteuning op mijn via Tolosana. Half mei ga ik deze weg naar Santiago de Compostela afmaken. Natuurlijk met deze prachtige staf waar ik al talloze complimenten op de weg voor kreeg.

Groet,
René Herveille

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑