talking sticks

 

 Talking sticks

 

Eigentijdse talking sticks
Op zoek naar een talking stick of praatstok voor je organisatie, bedrijf of school? Crea Natura maakt eigentijdse talking sticks op maat.

 

 

De talking stick neemt in steeds meer vergaderingen en coachingstrajecten een belangrijke plek in. De talking stick is een stok die in een gesprek wordt doorgegeven waarbij alleen degene die de stok vast heeft aan het woord is. Net zolang tot deze persoon zich begrepen voelt. Het gebruik van een talking stick leidt dan ook tot veel meer begrip en effectievere vergaderingen.
De bekende managementschrijver Stephen Covey gebruikt de talkking veelvuldig in zijn gesprekken. “Het gaat erom dat de persoon die spreekt zich begrepen voelt ” zegt hij erover. “Door het gebruiken van een talking stick in een gesprek komen er meer alternatieve oplossingen en gaat het gesprek van verdedigend naar creatief “, aldus Covey.

 

 

 

Professionele talking sticks
Het principe van een talking stick is heel eenvoudig en kan met elke willekeurige stok of zelfs met een stift of pen uitgevoerd worden. Een talking stick waar de nodige aandacht aan is besteed trekt echter de nodige aandacht en heeft een proffesionele uitstraling. Crea Natura maakt talking sticks van stokken met unieke en excentrieke vormen. Bewerkt door middel van pyrografie en afgewerkt met hoogwaardige oliën is een talking stick van Crea Natura een in het oog springend kunstwerk. Het is tevens mogelijk het logo van uw bedrijf of een passende spreuk in de talking stick te graveren. Speciaal voor begeleiders van mensen met autisme zijn er prikkelarme talking sticks of praatstokken.

 

In het fotoalbum ziet u diverse voorbeelden van praatstokken zoals Crea Natura deze maakt. Crea Natura maakt deze talking sticks op bestelling. Ze kosten 65 euro per stuk.

 

 

 

 

 

 

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑