lezingen

Lezingen

Bent u op zoek naar een interessante lezing voor een groep mensen? Crea Natura verzorgt lezingen over diverse wandelstokken wereldwijd , de pelgrimsstaf, de goastok en wandelstokken in de bijbel. Aan de hand van veel voorbeeldmateriaal neemt Crea Natura u op een boeiende wijze mee in de wereld van de stokken. Kosten per lezing: 100 euro. (Exclusief reiskosten 19 cent/km)

 

Wonderlijke wandelstokken
In deze lezing neemt Crea Natura u mee door diverse landen en culturen. Wereldwijd zijn er typische wandelstokken met een eigen cultuur te vinden. Elk met hun eigen verhaal en gebruiken. Welke verschillen zijn er en hoe zijn deze ontstaan? Een boeiend verhaal over wandelstokken wereldwijd.

 

Mensen van de weg
Als christen ben je onderweg met God. De eerste christenen werden dan ook mensen van de weg genoemd. Aan de hand van diverse wandelstokken neemt Crea Natura u mee door de verhalen in de Bijbel over onderweg zijn. Van wandelstokken over psalm 139 waar onze levensreis begint, tot Mattheus 28 waar Jezus ons op reis stuurt de wereld in. Een boeiende lezing over onderweg zijn met God.

 

Mini workshop
Na de lezing een passende verwerking? Dat kan op een ontspannen manier door zelf aan het werk te gaan. Aansluitend aan de lezing is een mini workshop te boeken. In één a twee uur bewerken deelnemers een nog ruwe stok door middel van eenvoudig houtsnijwerk en/of pyrografie. Kosten: 7,50 per persoon.

 

 

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑