verhuur

 

Unieke wandelstokken te huur


Crea Natura heeft naast haar verkoopassortiment ook wandelstokken te huur. Er zijn diverse soorten wandelstokken te huur. Denk daarbij kunstwerken voor een expositie en thema wandelstokken voor theathers en andere gelegenheden.

 

 

De wandelstokken van Crea Natura kenmerken zich door de het vaak doorleefde karakter van de wandelstokken. Deze uitstraling ontstaat door het met de hand bewerken van stokken en takken uit het bos. Bijna alle wandelstokken zijn voorzien van een beschermende dop aan de onderkant en voorzien van meerdere lagen lijnolie. De stokken van Crea kunnen dan ook tegen een stootje en hebben een enigzins robuust uiterlijk.


Deze sfeervolle wandelstokken zijn geliefd bij menig wandelaar, natuurliefhebber of pelgrim. Maar ook zijn ze terug te vinden op een themafeest of theathershow. Toch is de aanschaf van een wandelstok voor menigeen een te grote stap. Daarom biedt Crea Natura de mogelijkheid tot het huren van wandelstokken. Ideaal voor het organiseren van een originele wandeling tijdens familiedagen of andere gelegenheden. Ook voor een uitvoering van een voorstelling of theathershow is het huren van een wandelstok een handige oplossing.

Heeft u voorkeur voor een specifieke wandelstok, reserveer dan van te voren. Reserveren doet u door een mail te sturen met daarin de datum en het plaatjesnummer uit het fotoalbum. Wandelstokken dient u zelf op te halen in Barneveld. Crea Natura verstuurt geen  wandelstokken voor de verhuur.

Prijzen verhuur op aanvraag.

Bij het huren van een wandelstok ondertekent u een huurcontract. Crea Natura vraagt om uw adresgegevens. Deze worden alleen gebruikt voor het contact tussen Crea Natura en u en wordt niet aan derden verstrekt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑